Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
aspergesoepweek21
Category: Lunch

Aspergesoep met garnalen

Ingrediënten

1,5 kg witte asperges, vers

100 g garnalen

750 ml vetarme groentebouillon

1 ui

125 ml light room

2 takjes dragon

2 el olijfolie

Een snuifje peper

Een snuifje zout

1 takje peterselie, vers

Bereidingswijze

Spoel en schil de asperges. Breek de harde uiteinden af en snijd de asperges in stukken. Pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een kookpot en fruit de ui. Voeg de asperges toe en laat ze 10 minuten meebakken op een matig vuur.

Schep een derde van de asperges uit de kom en hou ze warm.

Schenk de bouillon in de kookpot en laat 15 minuten meekoken op een matig vuur. Mix de soep. Roer er de room en de dragon door en breng op smaak met peper en zout. Voeg de overige stukjes asperges toe aan de soep.

Schenk de soep in borden en werk af met garnalen en peterselie.

Smakelijk!