Start nu bij InfraLigne!
Fit en gezond aan de feesttafel
100g volkoren spaghetti (ongekookt)
400g tomatenblokjes
1 grote ui
1 kleine rode peper
2 teentjes look
300g witte vis
100ml soja light room
Handje rucola
Chillipoeder, peper en zout
Kook de spaghetti (volgens de aanwijzingen op de verpakking) beetgaar.
Fruit de ui 5 min. Voeg de tomatenblokjes, de geplette knoflook eraan toe samen met chillipoeder naar smaak. Laat 20 min sudderen, schep af en toe om.
Proef even, en voeg – als de saus te pittig is – een scheutje room toe (is ze te zacht, strooi er dan wat chilipoeder bij). Leg de vis in de saus en laat op een zacht vuur 8 min sudderen. Voeg de rest van de room toe en kruid met zout en peper.Snij het pepertje in ringetjes. Dien op, afgewerkt met het pepertje en rucola.