Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
weerstand verhogen

Je weerstand verhogen tijdens de coronacrisis?

weerstand verhogen

Een gezonde geest in een fit en gezond lichaam

Een vaccin voor het bekende C-woord… daar wachten we vol ongeduld op. Intussen kan je wel de teugels in eigen handen nemen en je weerstand verhogen. InfraLigne helpt daar op drie manieren bij: sporten laadt de batterijen op, gezonde voeding versterkt je immuniteit en onze infraroodstralen vernietigen bepaalde bacteriën en virussen.

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons leven. Natuurlijk is er het fysieke effect: de lichamelijke symptomen die je ervaart als het virus je te pakken krijgt. Daarnaast stelt corona ook onze mentale weerbaarheid op de proef. De lockdown leidt tot eenzaamheid bij mensen die alleen wonen. Maar vormt evengoed een uitdaging voor gezinnen die wekenlang op elkaars lip leven.

Desondanks blijven we positief. Zo ken je ons, toch? 😉 Want er is goed nieuws: InfraLigne geeft op 3 manieren een boost aan jouw gezondheid. Een gezonde geest in een fit en gezond lichaam, om het in InfraLigne-termen te zeggen.

 

1. Sporten als me-time

Het merendeel van de Belgen bivakkeerde tijdens de lockdown thuis. Een ticketje enkel richting luilekkerland? Niet bepaald. De bijkomende huishoudelijke taken, de zorg voor eventuele kinderen in combinatie (al dan niet) met thuiswerk: dat zorgt voor druk op de ketel. Bovendien werkten sommigen onder ons – actief in essentiële beroepen – net in overdrive. Voor zorgverleners, pakjesbedelers, medewerkers in supermarkten, … was het een intense periode.

Gelukkig zorgden onze coaches de voorbije weken voor een vleugje verpozing: via social media deelden ze oefeningen om thuis fit te blijven. Die me-time – even ontspannen door te sporten – helpt om de batterijen weer op te laden. Zo kom je op adem en kan je jouw weerstand verhogen. Geen burn-out, wel een energieboost.

 

2. Gezonde voeding helpt weerstand verhogen

Zou in de volgende editie van de Van Dale het woord ‘coronakilo’s’ staan? Heel wat mensen verdrijven de verveling of de stress door meer en/of ongezonder te eten. Anderen zijn actief in de zorg, waar de lokale horeca hen als dankbetuiging bedelft onder gratis pizza’s en taartjes.

‘Comfort food’ mag dan al voor een korte geluksopstoot zorgen, op termijn is het natuurlijk niet bevorderlijk voor je gezondheid. Daarom inspireert InfraLigne iedereen maandelijks met een smaakvol en gezond recept. En vind je op onze website een hele hoop andere culinaire suggesties Zo blijf je – ondanks al die vettige verleidingen – toch fit en gezond. Ja, weerstand verhogen doe je ook aan het fornuis.

 

3. Infraroodstralen vernietigen bacteriën en virussen

Ten slotte is het uitkijken naar het moment waarop onze studio’s opnieuw de deuren mogen openen. Want hoe je thuis ook oefent, hoe gezond je ook kookt… er staat natuurlijk geen infraroodcabine in je living.

Je weerstand verhogen is één ding, de blootstelling aan virussen verlagen een ander. Hopelijk mogen de infraroodstralen in de InfraLigne-cabines dan ook snel terug hun werk doen. Want wist je dat deze infraroodstralen bepaalde bacteriën en virussen vernietigen? We weten uiteraard nog niet wat de impact op het coronavirus zelf is. Maar dat het bijdraagt tot het fysieke welzijn staat buiten kijf.

 

> Ontdek hier onze unieke InfraLigne-methode