Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Recepten | Weekrecepten

Onze weekreceptenAppeltaart

Ingrediënten voor 10 personen

200 g zelfrijzende bloem

6 g zoetstof

170 ml melk, magere

30 ml maïsolie

2 g vanillezoetstof (vb. Canderel)

10 g bakpoeder

500 g appel, gereinigd

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Zeef de bloem en meng alles onder elkaar.

Snijd als laatste de appel in fijne stukjes en meng onder het deeg.

Vet de taartvorm in en voeg hier het beslag aan toe.

Plaats de taart gedurende +- 30 minuten in de oven.

 

voedingswaarde per portie

130 kcal

Smakelijk!

Download PDF

Vorige recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.