Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Infraligne Tielt

Infraligne Tielt

stars
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
(0 recencies)

Hulstplein 36/1
8700 Tielt
051 40 03 20
tielt@infraligne.be

De studio is nu open!

De studio is nu helaas gesloten.

nieuwe klant? vraag je gratis figuuranalyse aan Al klant? leg je sessie vast Nog geen klant?

Lindsy en haar team heten je welkom!

Gezonde voeding en sporten onder infraroodstralen, dat is de combinatie waar Infraligne Tielt al jaren trouw aan blijft. Wil je graag gezond vermageren, weer meer energie krijgen, tips om lekker lichter te eten of wil je gewoon wat meer bewegen… kom dan zeker langs in onze studio of maak nu een afspraak voor een gratis figuuranalyse.

Wij hebben er alvast zin in!

Infraligne Tielt verwelkomt

  • mannen
  • vrouwen

Extra

Infraligne Tielt zoekt dringend een deeltijdse (24u) diëtiste.

Je bent een gediplomeerde, gemotiveerde en gedreven diëtiste. Je bent bereid om ook ’s avonds en op zaterdagvoormiddag te werken (uren zijn variabel en af te spreken). Je geeft onze klanten advies in verband met hun voedingspatroon zodat ze op een gezonde manier leren eten. Met onze klanten ga je spontaan en vriendelijk om. Je kan hen motiveren zodat ze hun doel bereiken. Je hebt een sportief en verzorgd voorkomen en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent betrouwbaar, leergierig en weet van aanpakken.

Je komt terecht in een klein maar enthousiast team, waar er ruimte is voor initiatief.

Herken je jezelf hierin? Stuur ons dan jouw C.V. + foto met motivatie! Ken je iemand die voor deze job in aanmerking komt? Stuur deze vacature dan zeker door!  Solliciteren kan op tielt@infraligne.be.

*********

Wij aanvaarden ook sport- & cultuurcheques als betaalmiddel.

 

 

Openingsuren

mannen

Vraag je gratis figuuranalyse aan in Infraligne Tielt

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

nieuwe klant? vraag je gratis figuuranalyse aan

Reviews

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.