Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Infraligne Diest

Infraligne Diest

stars
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
(0 recencies)

Com. Neyskenslaan 37
3290 Diest
013 32 34 05
diest@infraligne.be

De studio is nu open!

De studio is nu helaas gesloten.

nieuwe klant? Ik wil meer informatie Al klant? leg je sessie vast Nog geen klant?

Op dit moment is het gebruik van toiletten en kleedkamers niet toegestaan, kom daarom in sportkledij naar de studio. En draag een mondmasker bij binnenkomst. Er staat handgel om de handen te ontsmetten. De coaches zullen jullie daarna verder begeleiden. Bedankt voor de medewerking en veel oefenplezier.

*****

Gezonde voeding en sporten onder infraroodstralen, dat is de combinatie waar Infraligne Diest al jaren trouw aan blijft. Wil je graag gezond vermageren, weer meer energie krijgen, tips om lekker lichter te eten of wil je gewoon wat meer bewegen… kom dan zeker langs in onze studio of maak nu een afspraak voor een figuuranalyse.

Wij hebben er alvast zin in!

Infraligne Diest verwelkomt

 • mannen
 • vrouwen

Leg je sessie vast

Extra

Wij zijn op dringend zoek naar een studio(flexijob)-medewerk(st)er voor onze studio in Diest.

Bij voorkeur beschik je over een diploma hoger onderwijs Voedings- & Dieetleer/Lichamelijke Opvoeding/Kinesitherapie/Revalidatie. Ervaring in de sector in een pluspunt. Je gaat spontaan en vriendelijk om met onze klanten. Je kan hen motiveren zodat ze hun doel bereiken. Je hebt een sportief en verzorgd voorkomen en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent betrouwbaar, leergierig en weet van aanpakken. Je bent bereid om ook ’s avonds en op zaterdagvoormiddag te werken. Uren zijn bespreekbaar.

Je bent commercieel ingesteld, assertief, straalt het nodige zelfvertrouwen uit. Je houdt van orde en netheid en je voelt je niet te goed om ook af en toe te poetsen. Je komt terecht in een klein maar enthousiast team, waar er ruimte is voor initiatief.

Stuur ons dan jouw CV + foto met motivatie naar info@infraligne.be.

********

Ligging: op de ring rond Diest
 • Wij aanvaarden sport- & cultuurcheques!
 • 2×30 minuten per week volstaan om resultaat te behalen
 • Gediplomeerde diëtistes
 • Voor vrouwen en mannen
 • Nauwgezette opvolging en persoonlijke begeleiding door gemotiveerde coaches
 • Schriftelijke resultaatsgarantie

Openingsuren

mannen

Vraag je figuuranalyse aan in Infraligne Diest

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

Nieuwe klant? Vraag je figuuranalyse aan

Reviews

Vraag meer informatie of je figuuranalyse aan in Infraligne Diest

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

IK WIL GRAAG

Meer informatieFiguuranalyse

MIJN DOELEN12345678910NeeJa

MIJN GEGEVENS

of zoek hier een studio in jouw buurt

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.