Infraligne Brugge

Infraligne Brugge

stars
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
(0 recencies)

Maalse Steenweg 358
8310 Brugge
050 67 41 50
brugge@infraligne.be

De studio is nu open!

De studio is nu helaas gesloten.

Al klant? leg je sessie vast Nog geen klant?

Ann en haar team heten je welkom!

Infraligne Brugge (juni 2018)

Voor onze studio in Brugge zoeken we een deeltijdse bewegingscoach.

Je beschikt over een eigen wagen, bent gemotiveerd en gedreven. We bieden je een flexibel uurrooster maar je bent bereid om 1 of meerdere avonden per week en regelmatig ook op zaterdagvoormiddag te werken. Met onze klanten ga je spontaan en vriendelijk om. Je kan hen motiveren zodat ze hun doel bereiken. Je hebt een sportief en verzorgd voorkomen en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent betrouwbaar, leergierig en weet van aanpakken. Je wil bewust deeltijds werken.

Je hebt bij voorkeur een diploma voedings- en dieetleer maar dit is geen absolute must. Jouw inzet en leergierigheid zijn wel doorslaggevend.

Je bent assertief, straalt het nodige zelfvertrouwen uit en enige ervaring is een pluspunt.  Je houdt van orde en netheid en je voelt je niet te goed om ook af en toe te poetsen.

Je komt terecht in een klein maar enthousiast team, waar er ruimte is voor initiatief.

Herken je jezelf hierin? Stuur ons dan jouw CV + foto met motivatie naar swinnen.a@telenet.be! Ken je iemand die voor deze job in aanmerking komt? Vertel het hen gerust!

 

Gezonde voeding en sporten onder infraroodstralen, dat is de combinatie waar Infraligne Brugge al jaren trouw aan blijft. Wil je graag gezond vermageren, weer meer energie krijgen, tips om lekker lichter te eten of wil je gewoon wat meer bewegen… kom dan zeker langs in onze studio of maak nu een afspraak voor een gratis figuuranalyse.

Wij hebben er alvast zin in!

Wij aanvaarden sport- & cultuurcheques.

Infraligne Brugge verwelkomt

  • vrouwen

Openingsuren

mannen

Vraag je gratis figuuranalyse aan in Infraligne Brugge

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

nieuwe klant? vraag je gratis figuuranalyse aan

Reviews

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.