Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Infraligne Brugge

Infraligne Brugge

stars
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
(0 recencies)

Maalse Steenweg 358
8310 Brugge
050 67 41 50
brugge@infraligne.be

De studio is nu open!

De studio is nu helaas gesloten.

nieuwe klant? vraag je gratis figuuranalyse aan Al klant? leg je sessie vast Nog geen klant?

Ann en haar team heten je welkom!

Gezonde voeding en sporten onder infraroodstralen, dat is de combinatie waar Infraligne Brugge al jaren trouw aan blijft. Wil je graag gezond vermageren, weer meer energie krijgen, tips om lekker lichter te eten of wil je gewoon wat meer bewegen… kom dan zeker langs in onze studio of maak nu een afspraak voor een gratis figuuranalyse.

Wij hebben er alvast zin in!

Infraligne Brugge verwelkomt

  • vrouwen

Extra

Heb je zin om ons team te versterken?

Wij zijn op zoek naar een studio (flexijob)-medewerk(st)er voor onze studio in Brugge.

Bij voorkeur beschik je over een diploma hoger onderwijs Voedings- & Dieetleer/Lichamelijke Opvoeding/Kinesitherapie/Revalidatie. Ervaring in de sector in een pluspunt. Je gaat spontaan en vriendelijk om met onze klanten. Je kan hen motiveren zodat ze hun doel bereiken. Je hebt een sportief en verzorgd voorkomen en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent betrouwbaar, leergierig en weet van aanpakken. Je bent bereid s’avonds en/of zaterdag of bij noodzaak eventueel ook tijdens de week te werken. Uren zijn bespreekbaar.

Je bent commercieel ingesteld, assertief, straalt het nodige zelfvertrouwen uit en enige ervaring is een pluspunt.  Je houdt van orde en netheid en je voelt je niet te goed om ook af en toe te poetsen. Je komt terecht in een klein maar enthousiast team, waar er ruimte is voor initiatief.

Stuur ons dan jouw CV + foto met motivatie naar Ann Swinnen : swinnen.a@telenet.be.

*********

Wij aanvaarden sport- & cultuurcheques.

 

Openingsuren

mannen

Vraag je gratis figuuranalyse aan in Infraligne Brugge

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

nieuwe klant? vraag je gratis figuuranalyse aan

Reviews

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.