Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Infraligne Waarschoot

Infraligne Waarschoot

stars
 • *
 • *
 • *
 • *
 • *
(0 recencies)

Stationsstraat 43
9950 Waarschoot
09 343 89 62
waarschoot@infraligne.be

De studio is nu open!

De studio is nu helaas gesloten.

nieuwe klant? Ik wil meer informatie Al klant? leg je sessie vast Nog geen klant?

Jara en haar team heten je welkom!

 • Jara
  Jara Zaakvoerder en diëtiste

Gezonde voeding en sporten onder infraroodstralen, dat is de combinatie waar Infraligne Waarschoot altijd trouw aan blijft. Wil je graag gezond vermageren, weer meer energie krijgen, tips om lekker lichter te eten of wil je gewoon wat meer bewegen? Kom dan zeker langs in onze studio of maak nu een afspraak voor een figuuranalyse.

Wij hebben er alvast zin in!

 

Infraligne Waarschoot verwelkomt

 • vrouwen

Extra

 • Gediplomeerde diëtiste
 • Exclusief voor dames
 • Kindjes welkom (leuk kinderhoekje in de studio)
 • Wij aanvaarden sport- & cultuurcheques

*****

Wij zijn op zoek naar een flexi / student / zelfstandige medewerk(st)er voor onze studio in Waarschoot vanaf april/mei 2021

Een diploma in voedings- en dieetleer of ervaring in de sector is een pluspunt. Je hebt affiniteit met en interesse in gezonde voeding en beweging.  Je gaat spontaan en vriendelijk om met onze klanten. Je kan hen motiveren zodat ze hun doel bereiken. Je hebt een sportief en verzorgd voorkomen en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent betrouwbaar, leergierig en weet van aanpakken. Je bent bereid om 2 avonden in de week te werken, eventueel een voormiddag of zaterdagvoormiddag. Uren zijn bespreekbaar. 

Je bent commercieel ingesteld, assertief, straalt het nodige zelfvertrouwen uit. Je houdt van orde en netheid en je voelt je niet te goed om ook af en toe te poetsen. Je komt terecht in een klein maar enthousiast team, waar er ruimte is voor initiatief.

Stuur ons dan jouw CV + foto met motivatie naar waarschoot@infraligne.be.

 

Openingsuren

mannen

Vraag je figuuranalyse aan in Infraligne Waarschoot

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

Nieuwe klant? Vraag je figuuranalyse aan

Reviews

Vraag meer informatie of je figuuranalyse aan in Infraligne Waarschoot

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

IK WIL GRAAG

Meer informatieFiguuranalyse

MIJN DOELEN12345678910NeeJa

MIJN GEGEVENS

of zoek hier een studio in jouw buurt

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.