Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Terug fit & gezond met InfraLigne

Ontdek onze formules

Winterse caesarsalade
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Winterse caesarsalade

Ingrediënten

400g kipfilets
500g krielaardappelen
1 middelgrote rode ui
1/2 pompoen
1 pastinaak
200g spruitjes
200g spinazie
3 walnoten
2 eetlepels olijfolie
Rozemarijn
Tijm
Peterselie
Peper
Zout

Bereidingswijze

Hak de rode ui fijn en snij de pompoen en pastinaak in kleine blokjes. Verhit een pan met 2 eetlepels olijfolie en stoof de rode ui, pompoen, pastinaak en spruitjes tot ze gaar zijn. Breng op smaak met rozemarijn, tijm, peper en zout. Leg de kipfilets op de grill, kruid met peper en zout, tot de kip gaar is. Snij de kip in kleine blokjes.

Breng een kom met water aan de kook en kook de krielaardappelen tot ze gaar zijn.

Hak de walnoten fijn. Meng de gestoofde groentjes, blokjes kip en krielaardappelen door elkaar.

Was en verdeel de spinazie over de 4 borden. Voeg de groentjes, kip en krielaardappelen toe. Werk af met de fijngehakte walnoten en peterselie.

 

Recept van Infraligne Ieper

Smakelijk!