Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
400g kipfilets
500g krielaardappelen
1 middelgrote rode ui
1/2 pompoen
1 pastinaak
200g spruitjes
200g spinazie
3 walnoten
2 eetlepels olijfolie
Rozemarijn
Tijm
Peterselie
Peper
Zout
Hak de rode ui fijn en snij de pompoen en pastinaak in kleine blokjes. Verhit een pan met 2 eetlepels olijfolie en stoof de rode ui, pompoen, pastinaak en spruitjes tot ze gaar zijn. Breng op smaak met rozemarijn, tijm, peper en zout. Leg de kipfilets op de grill, kruid met peper en zout, tot de kip gaar is. Snij de kip in kleine blokjes.
Breng een kom met water aan de kook en kook de krielaardappelen tot ze gaar zijn.
Hak de walnoten fijn. Meng de gestoofde groentjes, blokjes kip en krielaardappelen door elkaar.
Was en verdeel de spinazie over de 4 borden. Voeg de groentjes, kip en krielaardappelen toe. Werk af met de fijngehakte walnoten en peterselie.
Recept van Infraligne Ieper