Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!

Ontdek het hier!

vissoep-met-noedels-en-groenten

Vissoep met noedels en groenten (maaltijdsoep)

Ingrediënten

600 g koolvisfilet

240 g noedels

400 g Chinese kool

400 g broccoli

2 teentjes knoflook

1 chilipeper

2 tl kurkuma

20 ml Aziatische vissaus (Fish sauce)

20 ml sojasaus

3 magere groentebouillonblokjes

2 el (zonnebloem)olie

Peper en zout

 

Bereidingswijze

Breng 1,2 liter water met 3 magere groentebouillonblokjes aan de kook.
Snijd de broccoli in kleine roosjes en de Chinese kool fijn. Pers de knoflook en snijd de chilipeper heel klein.
Verhit 2 el zonnebloemolie in een wok en fruit de look op laag vuur. Doe er de chilipeper en 2 tl kurkuma bij.
Voeg de bouillon, de Chinese kool en de broccoli toe aan de wok. Doe er de vissaus en sojasaus bij en laat het geheel ongeveer 4 minuten koken.
Kook ondertussen de noedels volgens aanwijzing op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water.
Snijd de vis in blokjes en voeg deze toe aan de wok. Laat deze ongeveer 4 minuten mee koken.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de noedels over kommetjes en serveer de soep erover.

Smakelijk!