Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
600 g koolvisfilet
240 g noedels
400 g Chinese kool
400 g broccoli
2 teentjes knoflook
1 chilipeper
2 tl kurkuma
20 ml Aziatische vissaus (Fish sauce)
20 ml sojasaus
3 magere groentebouillonblokjes
2 el (zonnebloem)olie
Peper en zout
Breng 1,2 liter water met 3 magere groentebouillonblokjes aan de kook.
Snijd de broccoli in kleine roosjes en de Chinese kool fijn. Pers de knoflook en snijd de chilipeper heel klein.
Verhit 2 el zonnebloemolie in een wok en fruit de look op laag vuur. Doe er de chilipeper en 2 tl kurkuma bij.
Voeg de bouillon, de Chinese kool en de broccoli toe aan de wok. Doe er de vissaus en sojasaus bij en laat het geheel ongeveer 4 minuten koken.
Kook ondertussen de noedels volgens aanwijzing op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water.
Snijd de vis in blokjes en voeg deze toe aan de wok. Laat deze ongeveer 4 minuten mee koken.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de noedels over kommetjes en serveer de soep erover.