Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Terug fit & gezond met InfraLigne

Ontdek onze formules

licht visgerecht papillot

Vispapillote met knolselderpuree (V)

Ingrediënten

  • 125 gram kabeljauw
  • 1/3 wortel
  • 1/3 courgette
  • 3 stuks champignon
  • ¼ paprika
  • ¼ ajuin
  • 100 gram knolselder
  • 100 gram aardappel
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels magere melk
  • Tijm
  • Rozemarijn
  • ½ teentje look
  • Peper
  • Nootmuskaat

Bereidingswijze

Warm de oven voor op 175°C. Was de groenten en snij ze in zeer fijne reepjes. Bestrooi 4 stukken aluminiumfolie met de olie, verdeel de groenten (behalve de knolselder) over de folie. Leg daarop de vis, de tijm, de rozemarijn en de fijngesneden look en laat ongeveer 20 -25 minuten gaar worden in de oven op 180°C. Laat ondertussen de knolselder en geschilde en fijngesneden aardappel gaar worden in water (+-20 min). Giet vervolgens het water af en pureer de selder en aardappel, voeg de melk toe om het smeuiger te maken. Kruid af met peper en nootmuskaat.

Smakelijk!