Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
600 g visfilet (Heek of zeebaars of..)
|
Was de aardappelen grondig en snijd ze in parten. Kook de aardappelen gaar en giet af.
Snijd de radijsjes in kleine schijfjes, het radijsblad klein, de paprika in kleine blokjes en de pijpajuin in ringen. Houd het wit en het groen gedeelte van de pijpajuin apart.
Meng de radijs, het radijsblad en het groene deel van de pijpajuin in een saladekom.
Doe 2 el olijfolie in een pan. Bak de paprika gedurende 6 minuten en voeg na 4 minuten het wit van de pijpajuin erbij.
Voeg 4 tl wijnazijn toe en breng op smaak met peper en zout.
Voeg deze groenten toe aan de saladekom en meng goed.
Bak de visfilet in de margarine en kruid af met peper en zout.
Voeg de aardappelen als laatste toe aan de salade.
Verdeel de aardappel-radijs salade over 4 borden en serveer met de vis.