Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!

Ontdek het hier!

visfilet-met-aardappel-radijs-salade

Visfilet met aardappel-radijs saladeV

Ingrediënten

600 g visfilet (Heek of zeebaars of..)
600 g vastkokende aardappelen
2 rode paprika’s
2 bussels radijzen
1 bussel pijpajuin of +/- 6 stengels
2 el olijfolie
4 tl witte wijnazijn
2 el margarine
Peper en zout

 

Bereidingswijze

Was de aardappelen grondig en snijd ze in parten. Kook de aardappelen gaar en giet af.
Snijd de radijsjes in kleine schijfjes, het radijsblad klein, de paprika in kleine blokjes en de pijpajuin in ringen. Houd het wit en het groen gedeelte van de pijpajuin apart.
Meng de radijs, het radijsblad en het groene deel van de pijpajuin in een saladekom.

Doe 2 el olijfolie in een pan. Bak de paprika gedurende 6 minuten en voeg na 4 minuten het wit van de pijpajuin erbij.
Voeg 4 tl wijnazijn toe en breng op smaak met peper en zout.

Voeg deze groenten toe aan de saladekom en meng goed.

Bak de visfilet in de margarine en kruid af met peper en zout.

Voeg de aardappelen als laatste toe aan de salade.

Verdeel de aardappel-radijs salade over 4 borden en serveer met de vis.

Smakelijk!