Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
600 g kabeljauwfilet
2 wortels
250 g champignons
1 broccoli
4 cm gember
400 g noedels
2 el sojasaus
1,5 liter groentebouillon
2 eetlepels olie
Zout en peper
Schil de gember en rasp deze fijn.
Snijdt de wortels in dunne halve rondjes, champignons in 4, broccoli in roosjes.
Verhit 1 eetlepel olie in een soeppan. Bruin de gember. Voeg halve plakjes wortel, broccoliroosjes en champignons toe. Kook 2 minuten, het geheel roeren.
Voeg de bouillon toe. Laat 6 minuten op laag vuur sudderen. Voeg noedels, sojasaus toe en kook nog 2 minuten. Voeg peper naar smaak toe..
Bak de kabeljauw in een koekenpan met 1 eetlepel olie. Zout en peper.
Serveer het mengsel van bouillon in kommen en leg er een kabeljauwfilet op. Versier met fijngehakte jonge uitjes.