Start nu bij InfraLigne!
Fit en gezond aan de feesttafel
400g kippenfilet
10 ml olijfolie
200g aardbeien
Snuifje peper en zout
1 komkommer
100g rucola
320g ijsbergsla
20g bieslook
20g kervel
50g lente-uitjes
Voor de vinaigrette:
10 ml sojasaus
10 ml honing
10 ml balsamicoazijn
120g volkorenbrood
Snijd de kippenfilet in gelijke stukken. Bak de kip in de olie gaar en kruid af met peper en zout. Was de aardbeien en meng onder de kip. Snijd de komkommer in kleine blokjes en voeg toe.
Was de rucola en ciseleer de ijsbergsla. Snijd de bieslook, kervel en lente-uitjes fijn.
Maak in een aparte kom de vinaigrette: meng de sojasaus, honing en balsamicoazijn onder elkaar.
Dresseer het bord met de aardbeien en kip, voeg hier de rucola, ijsbergsla en verse kruiden aan toe en giet de vinaigrette daarna over het slaatje. Serveer hier het (geroosterde) brood bij.
Recept van InfraLigne Roeselare