Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!

Ontdek het hier!

kask
Category: Lunch

SHAKSHUKA

Ingrediënten

eieren
 - 4 
rode ui
 - 1 
olijfolie
 - 1 
el 
puntpaprika's
 - 2 
tomatenblokjes
 - 400 
tomatenpuree
 - 1 
el 
honing
 - 1 
el 
chilipoeder, kurkuma, komijn, peper, zout

Bereidingswijze

Snipper de ui fijn en plet de look. Verwarm 1 el olijfolie in een pan en stoof de ui en look glazig. Snijd de puntpaprika's in blokjes en voeg toe. Voeg de tomatenblokjes toe. Voeg eventueel een el honing toe om het geheel iets zoeter te maken. Kruid af naar smaak met chilipoeder, kurkuma, komijn, peper en zout. Laat het geheel even sudderen. Maak een opening in de saus en breek daarin 1 voor 1 de eieren. Laat 6 minuten sudderen tot de eieren gaar zijn.

Smakelijk!