Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
200 gram ongekookte quinoa
500 gram kipfilet in blokjes
20 gram parmezaanse kaas
2 broccoli ’s
20 kerstomaten, gehalveerd
1 teentje knoflook
1 blokje magere kippenbouillon
Sausje:
200 gram natuuryoghurt
1 theelepel graanmosterd
4 eetlepels olijfolie
Kook de quinoa in de hoeveelheid water die aangegeven staat op de verpakking. Voeg het blokje kippenbouillon toe aan het water.
Stoom of kook ondertussen de broccoli. Snijd het teentje knoflook zeer fijn en fruit deze aan in 2 eetlepels olijfolie. Bak de kip mee aan met de knoflook en voeg de gehalveerde kerstomaatjes toe. Kruid dit geheel met peper en zout.
Meng de parmezaanse kaas onder de warme quinoa en voeg nadien de andere ingrediënten toe.
Sausje: Meng de yoghurt met 2 eetlepels olie en de theelepel mosterd. Spatel dit onder de quinoaschotel voor een frisse toets.