Breng in een pot water aan de kook voor de quinoa.
Kook de quinoa beetgaar. (+/- 15 min. volgens de verpakking) (Je kan dit de avond vooraf doen tijdens de bereiding van het avondmaal zo heb je de dag erop maar 5 min. tijd nodig om het ontbijt te bereiden!)
Was de abrikozen, nectarines en aardbeien. Snijd alles in schijfjes. Snijd de verse munt fijn.
Neem een ontbijtkom en voeg het fruit, de noten, de munt en zaden toe, alsook de yoghurt.
Giet de quinoa af en spoel met koud water.
Voeg deze toe aan de ontbijtkom!
Met InfraLigne en Ligna Pharma hoef je geen concessies te doen als het gaat om voeding. Kies voor gezonde alternatieven en geniet van de voordelen: minder koolhydraten, meer vezels, en een voedingspatroon dat écht bijdraagt aan jouw welzijn.
Wraps:
Vervang een gewone wrap door een Ligna Pharma Wrap of Tortilla om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma broodporties: Wraps, Tortilla Latina, …
Pasta of rijst:
Vervang reguliere pasta of rijst door een Ligna Pharma product om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma Pasta: Penne, Fusilli, Rijstpasta, …
Brood:
Vervang gewoon brood door een Ligna Pharma broodportie om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma broodporties: Sneden of Broodje, Wit of Volkoren, Italiaans, Focaccia, …
Beschuiten, crackers of bruschetta:
Vervang gewone crackers door een Ligna Pharma broodportie om je koolhydraatinname te verminderen, je eiwitten en vezels te verhogen, en zo een beter resultaat te behalen.
Ligna Pharma broodporties: Beschuiten, Granenbeschuiten, Krakys, Bruschetta’s, Toastjes, …
De producten van Ligna Pharma zijn gemakkelijk beschikbaar in de InfraLigne-studio’s. Breng een bezoek aan jouw dichtstbijzijnde locatie om kennis te maken met het assortiment en ontdek hoe deze gezonde alternatieven je voedingspatroon kunnen verrijken.