Opendeurweek in maart – € 50 korting in elke InfraLigne studio – Gratis proefsessies
1 rol bladerdeeg
450 gr groene kool/boerenkool “losse blaadjes”
250 gr witte kool
75 gr geraspte kaas
250 gr room
4 eieren
2 eetlepels boter/olie
50 gr hazelnootschilfers
zout en peper
Rol het bladerdeeg uit in een bakvorm.
Sauteer de witte kool en groenkool in de boter/olie en kruid met peper en zout.
Doe de geraspte kaas en de helft van de hazelnootschilfers bij de groenten en meng goed.
Strijk de groenten mooi over het bladerdeeg.
Meng de eieren en de room tot een homogene massa en overgiet de groenten.
Strooi de rest van de hazelnootschilfers over de taart.
Bak in een voorverwarmde oven (200°C) voor 35 minuten. Warm serveren.
*De Zomerboost actie is niet cumuleerbaar met andere acties.