Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
Opgevuld witloof

Opgevuld witloof

Ingrediënten

  • 2 struiken witloof van gelijke grootte
  • 100 g rundergehakt
  • 1/4 citroen
  • 5 g bereidingsvet
  • (5 g bloem om stoofvocht te binden)
  • Peper, zout, nootmuskaat, peterselie

Bereidingswijze

  • De witloofstruiken overlangs snijden en het bittere gedeelte wegsnijden.
  • Het vlees op smaak brengen met nootmuskaat, peper en zout.
  • Het vlees verdelen over de struiken en deze met wat garen vastbinden.
  • De vetstof heet laten worden. Hierin het witloof leggen. Langs beide zijden wat laten kleuren. Overgieten met het citroensap en kruiden met de peper.
  • Gaar stoven op een zacht vuur in een gesloten kookpot (ongeveer 45 minuten).
  • Controleer regelmatig het stoofvocht.
  • Opdienen met aardappelpuree en overstrooien met fijngehakte peterselie.

Smakelijk!