Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Terug fit & gezond met InfraLigne

Ontdek onze formules

lenteomelet
Category: Lunch, Ontbijt

Lente omelet – V

Ingrediënten

2 eieren
200 g groene asperges
50 g kerstomaatjes
1 eetlepel vetstof
2 eetlepels magere kwark
Peper, zout
Provençaalse kruiden

Bereidingswijze

Kluts de eieren en voeg peper en zout toe. Was de groenten. Snij de groene asperges in stukjes en de kerstomaten in 2 of 4.

Doe de helft van de vetstof in een pan en bak eerst de aspergestukjes.

Bak in een andere pan met de rest van de vetstof een omelet met de geklutste eieren. Voeg dan de kerstomaten toe aan de asperges en bak nog even mee.

Leg de omelet op een bord en leg de groenten op een helft. Verdeel er de magere kwark over (eventueel ook op smaak gebracht met kruiden).

Vouw de omelet dicht.

 

Recept van InfraLigne Riemst

Smakelijk!