Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
Schil de ui en snij deze in twee. Was en schil de appel en snij deze in kleine blokjes. Was de courgette, de paprika en snij deze in fijne reepjes. Schil de look en snij de helft van de ajuin fijn.
Snij het lamsvlees in stukjes en rijg deze afwisselend met de stukjes appel aan een brochettestokje. Kruid af met rozemarijn en tijm. Laat water en de helft van de ui aan de kook brengen. Voeg daarbij curry en de rijst. Laat deze gaar worden. Verwijder de ajuin indien de rijst klaar is (+- 20min).
Fruit ondertussen de ui en de look in de arachadideolie in een wokpan. Grill ondertussen de lamsbrochette op een grillpan. Voeg de fijngesneden courgette, paprika toe aan de wokpan en wok deze tot de groenten gaar zijn (+-15 min). Kruid af met rozemarijn en tijm.