Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

December Days tot 15/12: Ontdek de acties & het proefpakket
INF-logo-nobaseline_pos
week30
Category: Dessert

Laagjesdessert met rood fruit

Ingrediënten

Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
Griekse yoghurt 0%
 - 400 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
pistachenoten
 - 70 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
braambessen
 - 50 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
bosbessen
 - 50 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
rode bessen
 - 50 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
frambozen
 - 50 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
Canderel®zoetstof
 - 1 
koffielepel 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
Canderel®vanille zoetstof
 - 1 
stick 
Icon ionic-ios-checkmark-circle-outline
munt
 - 8 
blaadjes 

Bereidingswijze

Doe de braambessen, bosbessen, rode bessen en frambozen in een kom. Roer er de Canderel zoetstof door. Meng daarna de Griekse yoghurt samen met de Canderel vanille tot een smeuïg mengsel in een andere kom. Hak vervolgens de noten in grove stukken.
Vul de glazen of potjes met een laagje fruit. Verdeel hierover het yoghurtmengsel. Schik vervolgens nog een laagje fruit en werk af met wat nootjes. Laat de potjes 15 minuten in de koelkast rusten. Werk het geheel af met wat muntblaadjes. 

Smakelijk!