Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

bosbessen
Category: Dessert

BOSBESSENCAKE

Ingrediënten

platte kaas
 - 500 
ml 
havermoutmeel
 - 125 
eieren
 - 2 
vanillesuiker
 - 25 
bosbessen
 - 125 
bakpoeder
 - 7 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren en de platte kaas met een klopper samen. Voeg havermoutmeel toe en meng dit door het beslag. Voeg suiker en bakpoeder toe. Bekleed een cakevorm met bakpapier. Giet het beslag in de cakevorm en verdeel de blauwe bessen er over. Zet de cake 45 minuten in de oven. TIP: Havermoutmeel kan je kant en klaar kopen of havermout fijnmalen.

Smakelijk!