Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

kabeljauwhaasje met parma,  tomaat-mozzarella

Kabeljauwhaasje met parma, tomaten en mozzarella

Ingrediënten

4 x 150 g kabeljauwhaasje
4 sneetjes parmaham
2 x 125 g Mozzarella light
4 tomaten
8 blaadjes salie
20 blaadjes basilicum
Olijfolie
Balsamicoazijn
200 g spaghetti (volkoren)
Peper en zout

 

Bereidingswijze

Laat de oven voorverwarmen op 180°C.
Breng ongeveer 2L water aan de kook en kook hierin de spaghetti.
Giet daarna af en spoel kort met koud water.
Kruid de stukken kabeljauw met peper en zout en leg op ieder stuk 2 blaadjes salie. Wikkel vervolgens de kabeljauw in een schijf parmaham en maak dit vast met een tandenstoker.
Snijd de mozzarella en de tomaten in schijven.

Meng 3 eetlepels olijfolie met 3 eetlepels balsamicoazijn en peper en zout.

Bak intussen de kabeljauw in 2 eetlepels olijfolie. Bak beide kanten goudbruin en plaats de kabeljauw daarna ongeveer 5 minuten in de oven.

Dresseer op ieder bord de tomaten en mozzarella (afwisselend) en doe hier een eetlepel van de dressing over. Leg op ieder bord een stukje vis en een draai spaghetti. Werk af met de basilicumblaadjes en vers gemalen peper en nog een lepel van de dressing.

Smakelijk!