Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Terug fit & gezond met InfraLigne

Ontdek onze formules

kabeljauw met groentensaus en tagliatelle
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Kabeljauw met groentesaus en tagliatelle

Ingrediënten

½ rode paprika
½ gele paprika
½ groene paprika
2 kleine wortels
2 tomaten
1 grote sjalot
1 potje tomatenpuree
Peper & zout
Rozemarijn
1 el olijfolie
4 stuks kabeljauwfilet
200g ongekookte tagliatelle

Bereidingswijze

Snijd de paprika’s in kleine blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Schil de wortels en snijd ze in kleine blokjes. Maak de sjalot proper en snipper fijn. Stoof de ui gedurende +/- 1 min aan. Voeg de paprika- en wortelblokjes toe en laat +/- 5 min meestoven.

Voeg de tomatenblokjes toe. Voeg de tomatenpuree en 20cl water toe.

Laat het geheel 15-20min sudderen op een zacht vuurtje. Breng de saus op smaak met peper, zout en rozemarijn.

Kruid de kabeljauwfilets aan beide zijden met peper en zout en bak ze. Kook de tagliatelle beetgaar. Serveer met de saus en de kabeljauwfilets.

 

Recept van Infraligne Zingem

Smakelijk!