Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
400 g dun gesneden rundslapjes
|
Kook 2 l water en voeg hierbij 4 blokjes vetarme rundsbouillon.
Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd de peper fijn. Schil de gember en snijd 4 cm van de gember heel fijn. Snijd de rundslapjes in reepjes. Snijd de paksoi (zowel het groene als het witte gedeelte) in stukjes van +/- 1 cm. Snijd de champignons in plakjes.
Verhit 2 el zonnebloemolie in een wok of soepketel en fruit de rode peper en de gember 2 minuten op lage temperatuur. Voeg de rundsreepjes toe en kruid met peper. Bak ongeveer 2 minuten op matig vuur. Voeg de paksoi erbij en bak nogmaals 2 minuten.
Voeg de 2L bouillon en de champignons toe en laat 5 minuten koken. Voeg als laatste de udonnoedels er bij. Breng op smaak met 3 el sojasaus, peper en zout.
Verdeel over de soepkommen.