Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
italiaanse roerbaksoep
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Italiaanse roerbaksoep – rundergehakt – ontbijtspek

Ingrediënten

50g ontbijtspek
1 teentje knoflook
350g rundergehakt
1-2 tl currypoeder
400g Italiaans groentepakket
1,5 l. groentebouillon
2 ontvelde tomaten
2 el fijngesneden peterselie
2 el fijngesneden bieslook
zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Bak het ontbijtspek krokant in een droge koekenpan. Voeg het gehakt toe en bak in +-5 min. rul.

Voeg het currypoeder en knoflook toe en bak +-2 min. mee. Voeg de groenten toe en bak die al roerende 3-4 min. mee.

Schenk de bouillon erbij, gepelde tomaten en breng de soep aan de kook. Laat deze op zacht vuur 5-10 min. koken tot de groenten gaar zijn. Breng de soep op smaak met zout en peper en roer er voor het serveren peterselie en bieslook door.

 

Recept van Infraligne Margraten

Smakelijk!