Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Terug fit & gezond met InfraLigne

Ontdek onze formules

Infraligne Placeholder recepten website

Hartige en zoete tussendoortjes – (V)

Ingrediënten

Tzatziki: dipsaus van komkommer

1 cracotte volkoren
50 g Griekse yoghurt 0%
1/6 komkommer,
1 citroen

Avocado

1/2 avocado
1 citroen
Peper en zout

Appel in de oven

1 appel
Kaneel
1 eetlepel muesli
Enkele druppels olijfolie

Sap van groenten en fruit

1 schijf watermeloen (90g)
3 kerstomaten
7 aardbeien

Bereidingswijze

Tzatziki: dipsaus van komkommer (74 kcal)

Snijd de komkommer fijn. Duw het vocht van de komkommer uit in huishoudpapier. Meng de Griekse yoghurt met de komkommer. Kruid af met peper en zout. Besprenkel met wat citroen om een frisse toets aan de dip te geven. Smeer de dip op de cracotte of eet deze met een lepel.

Avocado (150 kcal)

Besprenkel een ½ avocado met citroen. Kruid met peper en zout.

Appel in de oven (137 kcal)

Snijd de appel in stukjes of schijfjes. Leg deze in een ovenschaaltje. Strooi er wat kaneel over en 1 eetlepel muesli. Besprenkel met olijfolie. Plaats in de oven op 170°C totdat de appel zacht is en de muesli goudgeel.

Sap (88 kcal, zonder cracker = 46 kcal)

Mix alle ingrediënten samen tot een glad sapje. Je kan dit eten met een 1 cracker.

Recepten opgemaakt door diëtiste Mieke Camerlynck, Infraligne Ieper

 

Smakelijk!