Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
400g kipfilets (4 stuks)
3 aubergines
80g lightkaas
2dl lightroom
500g gnocchi
4 el olijfolie
zwarte peper
zout
verse basilicum
Verwarm de oven voor op 200°C. Prik enkele keren met een vork in de aubergines en leg ze in een ovenschaal. Bak ze 25min in de oven. Laat ze afkoelen, snij in de lengte in 2 en lepel uit.
Knip de basilicumblaadjes in kleine stukjes. Snij de kipfilets in stukjes. Meng het vruchtvlees van de aubergines, de room, 2 eetlepels olijfolie en de helft van de kaas en mix. Kruid met peper en zout.
Kook de gnocchi klaar zoals op de verpakking en giet af. Kruid de kip met peper en zout. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de kipstukjes goudbruin.
Meng de auberginecrème onder de gnocchi. Voeg de kip, de basilicumblaadjes en de rest van de kaas toe.
Recept van InfraLigne Eeklo