Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
Scheutje olijfolie
2 uien
800g groentemengeling
100g tomatenpuree
400g puur rundsgehakt (américain)
Tomatenblokjes 400g (of meer, naar keuze)
Passata 500g (of meer, naar keuze)
Kruiden; laurierblaadje, oregano, rozemarijn, tijm, zout, peper
200g volkoren pasta
Snipper de uien
Zet een grote pot op het vuur met een scheutje olijfolie en stoof de uien aan
Doe de groentemengeling ook bij de uien en laat meestoven
Voeg de tomatenpuree toe
Zet een aparte braadpan op het vuur en bak het gehakt
Voeg de passata en de tomatenblokjes (en eventueel wat water) bij de groentemengeling, voeg kruiden toe naar keuze en laat zachtjes pruttelen.
Als het gehakt klaar is, voeg bij de groentesaus
Zet ondertussen een grote pot gezouten water op voor de pasta en kook