Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

havermoutkoekjes

Gezonde havermoutkoekjes met bosvruchten

Ingrediënten

2 middelgrote rijpe bananen
200 gram havermout
100 ml melk
2 eieren
50 gram bosvruchten (diepgevroren)
1/2e koffielepel stevia (of andere zoetstof, afhankelijk van de zoetstof meer of minder te gebruiken)
1 eetlepel lijnzaad (of andere zaden naar keuze)
1 eetlepel kaneel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C.

Snij de bananen in stukjes, doe ze in een grote kom en plet deze tot moes. Voeg vervolgens de havermout toe en vermeng het met de bananenmoes. Voeg daarna ook de melk en eieren toe. Tenslotte doe je nog de bosvruchten, lijnzaad, stevia en kaneel in het mengsel. Als je alles goed vermengd hebt, leg je het beslag in kleine platte hoopjes op bakpapier, dat je op een bakplaat legt.

Met deze hoeveelheid zal je ongeveer zo’n tien hoopjes, dus koekjes, kunnen maken. Dit mag dan 20 à 25 minuutjes in de oven op 180°C, totdat de buitenkant lichtjes goudbruin en knapperig is. De binnenkant is wat zachter.

Smakelijk!

Smakelijk!