Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

06-2021_InfraLigne_Facebook_augustus_1200x1200px_nieuwe stijl_recept watermeloen
Category: Dessert

Gegrilde watermeloen met gehakte pistachenoten

Ingrediënten

2 el agavesiroop

sap van 2 pompelmoezen

1 el geraspte gember

5 takjes verse muntblaadjes

1 verse watermeloen (gesneden in spiesjes)

4 el gehakte pistachenoten

Bereidingswijze

Meng de agavesiroop met het sap van de pompelmoezen en de gember in een steelpan en verwarm zacht. Haal het mengsel na het verwarmen door een zeef. Was ondertussen ook de muntblaadjes en haal ze van het takje. Gril de spiesen van watermeloen langs beide kanten goudbruin in een grillpan of op de barbecue. Verdeel de gegrilde watermeloen over een bord en werk af met de pompelmoessaus, gehakte pistachenoten en muntblaadjes.

Tip: Serveer met een bolletje yoghurtijs.

Smakelijk!