Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
07-2020_InfraLigne_Facebook_recept_1200x1200px3

Gazpacho – V

Ingrediënten

  • ½ komkommer
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 400 g tomatencoulis
  • 4 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 plukjes basilicum
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui fijn. (houd een beetje aan de kant voor de garnering) Snijd de paprika (zonder zaadlijst) in kleine blokjes. (Houd een beetje aan de kant voor de garnering) Schil de komkommer, haal er de kern met zaadjes uit, snijd in stukjes. Houd 4 stukjes apart voor de garnering. (blokjes van ongeveer 2 cm) Doe de ui en paprika in de blender, samen met de komkommer, de gepelde knoflook en de tomatencoulis. Mix alles goed fijn. Voeg er 3 el olijfolie bij. Breng op smaak met peper en zout. Mix tot er geen stukjes meer overblijven. Zet minstens 30 minuten in de koelkast. Verdeel de gazpacho over glaasjes.
Werk af met de fijn gesneden ui, komkommer en paprika.

Smakelijk!