Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
400 g filet van konijn
3 little gems (mini romeinse sla)
2 rode uien
2 gele paprika’s
2 tl oregano
50 g grana padano gemalen
4 el olijfolie extra vierge
4 tl mosterd
3 tl ciderazijn
Peper en zout
Snijd de uien in dunne halve ringen, snijd de little gems klein en de paprika in blokjes. Snijd de konijn in stukken van +-4 cm.
Doe de grana padano in een saladekom en voeg er 2 el olijfolie, 4 tl mosterd, 3 tl ciderazijn, 6 el water, peper en zout aan toe. Meng alles goed.
Voeg de fijn gesneden gems en de helft van de rode ui er bij.
Doe 1 el olijfolie in een wok en bak de paprika met 2 tl oregano en de overige ui gedurende 3 à 4 minuten op een matig vuur.
Voeg toe aan de salade.
Doe 1 el olijfolie in dezelfde wok en bak de stukjes konijn gedurende 6 à 8 minuten.
Voeg daarna toe aan de saladekom en meng alles goed.
Kruid naar smaak bij met peper en zout.
Serveer het gerecht met rijst of couscous.