Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Start nu bij InfraLigne! 

Fit en gezond aan de feesttafel 

kippenboutjes

Couscous met gegrilde groenten en kippenboutjes

Ingrediënten

160 g couscous
1 courgette
1 aubergine
1 rode en 1 gele paprika
16 kippenboutjes (kant-en klaar)
1 el olijfolie
Peper, zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160 °C.
Snij de groenten in middelgrote blokjes. Verhit een grillpan.
Voeg er vervolgens de groenten aan toe. Draai af en toe eens om zodat de groenten gelijkmatig gegrild worden.
Leg wat bakpapier in een ovenplaat, leg hierop de kippenboutjes en verhit zoals aangegeven op de verpakking.
Breng terwijl 160 ml water met een snuifje zout en een eetlepel olijfolie aan de kook.
Wanneer het water kookt, haal van het vuur en voeg de couscous eraan toe.
Roer regelmatig om.

 

Smakelijk!