Opendeurweek in maart – € 50 korting in elke InfraLigne studio – Gratis proefsessies
160 g couscous
1 courgette
1 aubergine
1 rode en 1 gele paprika
16 kippenboutjes (kant-en klaar)
1 el olijfolie
Peper, zout
Verwarm de oven voor op 160 °C.
Snij de groenten in middelgrote blokjes. Verhit een grillpan.
Voeg er vervolgens de groenten aan toe. Draai af en toe eens om zodat de groenten gelijkmatig gegrild worden.
Leg wat bakpapier in een ovenplaat, leg hierop de kippenboutjes en verhit zoals aangegeven op de verpakking.
Breng terwijl 160 ml water met een snuifje zout en een eetlepel olijfolie aan de kook.
Wanneer het water kookt, haal van het vuur en voeg de couscous eraan toe.
Roer regelmatig om.
*De Zomerboost actie is niet cumuleerbaar met andere acties.