Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!

Ontdek het hier!

foto week 19.

Courgette met kruimellaagje – (V)

Ingrediënten

1 Teentje knoflook
1 theelepel oregano
1 courgette
1 blik tomatenblokjes
2 sneetjes volkorenbrood
10 gr hazelnoten
150 gr vegetarisch gehakt

Bereidingswijze

Warm de oven voor op 180° C. Pers het teentje look boven de tomatenblokjes uit. Voeg de oregano, wat peper en een beetje zout toe.
Snijd de korstjes van het brood. Maal het brood met de hazelnoten grof en meng het vegetarische gehakt erdoor.
Doe de groenten in een ovenvaste schotel en verdeel het kruidenmengsel erover. De courgette in twee snijden en daar het mengsel bovenop en zo de oven in.
Laat de groenten ongeveer een 20min gaar worden.

Smakelijk!