LAATSTE KANS OP JE SUMMER BODY: IN JUNI MET €45 KORTING! Ontdek snel meer!
Ga fit en gezond de zomer in! Start nu met InfraLigne en ontdek de unieke infraroodcabines! Ontdek snel meer!
6 coquilles
1 koolrabi
125 g platte kaas
1 Citroen
Bieslook
Bieslookbloem
Peper en zout
Snijd de coquilles in 3 gelijke plakjes.
Verdeel ze op een bord, leg er huishoudfolie over en bewaar in de koelkast tot ze geserveerd kunnen worden.
Snijd de koolrabi in brunoise.
Voeg de platte kaas bij de koolrabi, werk af met citroensap, peper en zout.
Dresseer de koolrabi op een bord in een vormpje naar keuze.
Haal de coquilles uit de koelkast en besprenkel ze met olijfolie, citroensap en kruid af naar smaak.
Leg de coquilles bovenop de koolrabi.
Werk af met zeste van citroen, bieslook en bieslookbloemen.