Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

Koude pasta Leuven
Category: Lunch

Pastasalade met Griekse yoghurtdressing

Ingrediënten

120g volkoren spirelli

2 el olijfolie

1 courgette

2 tomaten

½ rode ui

150 gram magere Griekse yoghurt

15 gram Parmezaanse kaas

1 citroen (zeste)

peper en zout

kruiden naar keuze

Bereidingswijze

Kook de pasta gaar en laat afkoelen. Snij de courgette in blokjes en stoof samen met de versnipperde ui aan in olijfolie. Laat afkoelen en voeg bij de pasta. Hak de tomaten in stukken en voeg toe. Meng de griekse yoghurt, citroenzeste en de helft van de parmezaanse kaas. Kruid met peper en zout naar smaak. Meng dit door de pasta. Werk af met de rest van de kaas en eventueel wat verse kruiden naar keuze.

Smakelijk!