Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Terug fit & gezond met InfraLigne

Ontdek onze formules

light dessert crumble

Appel-perencrumble (V)

Ingrediënten

  • 2 kleine peren
  • 1 kleine appel
  • 50 g rozijnen
  • 90 g bloem
  • 80 g havermoutvlokken
  • 170 g magere platte kaas
  • 4 g canderel

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200°C

Schil de appel en peren en haal het klokhuis eruit en snij ze in stukjes.

Snij de rozijnen in twee.

Doe de appel- en perenblokjes en de rozijnen in een ovenschaal.

Strooi 1 eetlepel Canderel over het fruit en meng het geheel.

Meng de bloem, havermout en de rest van de Canderel met de magere platte kaas tot een kruimelig deeg (m.b.v. blender)

Strooi het deeg over de fruitmengeling.

Zet de ovenschaal gedurende +/- 30 min in het midden van de oven en smullen maar!

Smakelijk!