Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
01-2020_InfraLigne_Facebook_januari2

Afslanken met infrarood: 5 feiten en mythes


Je wilt eigenlijk al een tijdje afslanken met infrarood, maar zit nog met enkele vragen? Dat begrijpen we heel goed! We helpen dan ook graag enkele infraroodmythes uit de wereld, die jou misschien wat vreemd lijken. Wees gerust, je bent niet de enige die zich afvraagt hoe onze infraroodcabines precies werken. En je zal versteld staan van de vele positieve effecten die onze speciale infraroodlampen hebben op jouw figuur én gezondheid.

Waarom is het licht van de infraroodlampen zo speciaal?

Mythe: het effect van de infraroodlampen zit vooral in de rode kleur van het licht.

Feit: het infraroodlicht in onze cabines is niet zichtbaar. Je ziet dus geen rode kleur, maar de stralen zijn er wel. Ze dringen zelfs 4 tot 6 centimeter diep door in je spiervezels. Daardoor krijg je o.a. tijdens of na het oefenen geen last van letsels, spier- of gewrichtspijn.

Wat is het effect van de warmte van infraroodstralen?

Mythe: in de cabines krijg je een soort van sauna-effect.

Feit: om af te slanken met infrarood moet je niet afzien in een hete cabine. De warmte van infrarood voelt heel aangenaam aan. Je zal wel iets meer zweten (mede door de oefeningen), maar dat heeft enkel positieve effecten. Samen met je zweet vloeien namelijk heel wat afvalstoffen uit je lichaam.   

Bij Infraligne doen de cabines het werk voor jou?

Mythe: je gaat naar InfraLigne om te ontspannen, niet om te sporten.

Feit: bij InfraLigne draait alles om gezond afslanken. Dat wil dus zeggen: zonder stijve spieren of vervelende kwaaltjes na het sporten. Je ligt neer in de cabines om comfortabel en rugbesparend aan je figuur te werken. Ook als je last hebt van je rug of gewrichten kan je dus perfect bij InfraLigne komen oefenen.

Waarom combineert de InfraLigne-methode infrarood met beweging, gezonde voeding en persoonlijke begeleiding?

Mythe: infraroodstralen doen al het werk, de rest is bijzaak.

Feit: het magische effect van de InfraLigne-methode zit in de combinatie van bewegen en gezond eten, versterkt door de stralen in onze infraroodcabines. Regelmatige beweging en goede eetgewoontes helpen je afslanken. Infraroodstralen zorgen ervoor dat je je figuurdoelen sneller bereikt. Bovendien hou je de InfraLigne-methode moeiteloos vol, dankzij de persoonlijke begeleiding van onze professionele coaches.

Welk effect hebben infraroodstralen op je huid?

Mythe: infraroodcabines werken hetzelfde als een zonnebank.

Feit: eigenlijk is infraroodlicht hetzelfde als zonlicht, maar dan zonder de schadelijke UV. Je verbrandt dus niet en je wordt er ook niet bruin van. Infrarood heeft talloze positieve effecten op je huid. Ze wordt niet alleen gladder, elastischer en mooier. Ook cellulitis en huidbeschadigingen zoals acné en eczeem verminderen sterk.

 

Wil je graag meer weten over de volledige InfraLigne-methode? Ontdek er hier alles over en vraag je gratis figuuranalyse aan.