Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
07-2020_InfraLigne_Facebook_blogpost

5 redenen waarom een professionele bewegingscoach zo belangrijk is

bewegingscoach

 

Bij InfraLigne willen we zoveel mogelijk mensen laten genieten van een fitter en gezonder leven. Daarvoor doen we beroep op de gouden combinatie van beweging in infrarood en gezonde voeding. De kans dat je je doelen behaalt door gewoon lukraak te beginnen oefenen, is natuurlijk heel klein. Daarom zijn er onze professionele bewegingscoaches. Zij kennen jouw lichaam en doelen van meet af aan, en werken daar samen met jou op een gezonde en verantwoorde manier naartoe. Daarnaast zijn er nóg heel wat redenen waarom een bewegingscoach cruciaal is om je einddoel te behalen. De belangrijkste vijf ontdek je hieronder.

1. Je oefent met een programma op maat

‘One size fits all’ werkt niet als het om een oefenprogramma gaat. Iemand die InfraLigne bijvoorbeeld als eerste sportieve hobby kiest, is niet gebaat met het programma van iemand die naast de oefensessies bij InfraLigne ook andere sporten beoefent. En een 50-plusser met lichte rugklachten heeft andere noden dan een jonge, flexibele twintiger. Iedereen is anders, en dus krijg je van onze bewegingscoaches een programma op maat. Bovendien letten ze daarbij niet enkel op de bevindingen van je gratis figuuranalyse. Ook jouw persoonlijke wensen spelen een belangrijke rol.

2. Dankzij de bewegingscoach forceer je niets

Heel wat mensen hebben de neiging om hun lichaam te overbelasten eens ze een doel voor ogen hebben. En zo’n bevlieging loopt zelden goed af. Een bewegingscoach kent het menselijk lichaam van top tot teen en leert ook jouw lichaam beter kennen wanneer je start bij InfraLigne. De coach kijkt erop toe dat je alle oefeningen technisch correct uitvoert, zodat je de dag na je oefensessie nog vlotjes de trap op en af kan 😉 Ook wie last heeft van medische kwaaltjes kan met een gerust hart komen oefenen. De bewegingscoach houdt er altijd rekening mee en past je oefeningen aan waar nodig.

3. Je krijgt altijd een correct antwoord op je vragen

Voor welke spieren is deze oefening nuttig? Hoe komt het dat ik de voorbije weken sneller kilo’s en centimeters verloor dan tijdens mijn eerste oefensessies? Is een InfraLigne boost-sessie iets voor mij? Welke inspanning mag ik leveren na mijn recente knieoperatie? Deze en alle andere vragen die bij je opkomen tijdens een oefensessie kan je zoveel als je wilt stellen aan onze bewegingscoaches. Blijf dus zeker niet met je vragen zitten, of vertrouw niet zomaar op antwoorden die je op Google vindt. In jouw studio lopen stuk voor stuk professionals rond die je graag verderhelpen.

4. Je bewegingscoach is je vertrouwenspersoon

Doordat je twee keer per week een halfuurtje in je InfraLigne-studio doorbrengt, leer je je bewegingscoach al snel wat beter kennen. Bij InfraLigne stap je dan ook niet binnen als ‘klant’. De sfeer is er heel gemoedelijk en gezellig. Kom je liever puur om te oefenen in de infraroodcabines en niet om te socializen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Al leert onze ervaring dat InfraLigners heel snel een leuke band opbouwen met elkaar en met onze coaches 😉

5. Je geniet van de nodige morele steun

Het leven is niet altijd ‘Instagram-perfect’, en dus beleef je af en toe misschien een dipje. Het zit je eventjes niet mee op het werk, je agenda loopt over van de afspraken, je kreeg ruzie met je beste vriendin, … Op zo’n momenten heb je soms de neiging om je goede sportgewoonten wat aan de kant te schuiven. Maar … daar krijg je nadien sowieso spijt van. Onze bewegingscoaches weten dat niet iedereen elke dag even enthousiast uit bed springt. En net dát zijn de dagen wanneer een oefensessie bij InfraLigne extra deugd kan doen. De motivatie van onze coaches samen met een dosis gelukshormonen van het sporten? Fysieke én mentale energieboost gegarandeerd!

Meer weten over onze bewegingscoaches en voedingsdeskundigen? Ontdek de volledige InfraLigne-methode