Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
250 g volkoren pasta, ongekookt
1 grote ui
2 teentjes knoflook
400 g rode paprika, vers
400 g gele paprika, vers
250 g oesterzwammen, vers
2 el olijfolie
Een snuifje zout
2 el spaghetti kruiden
1 el paprikapoeder
400 g tomatenstukjes, blik
500 g gezeefde tomaten, brik
250 g ricotta
Enkele blaadjes basilicum, vers
Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Snipper de ui en de knoflook. Maak de de paprika’s schoon en snijd ze vervolgens in kleine stukjes. Scheur de oesterzwammen in reepjes. Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de ui en de knoflook. Voeg de paprika’s toe en stoof gaar. Voorkom aanbranden door een deksel op de pan te zetten. Roer regelmatig om. Laat de oesterzwammen 5 minuten meebakken. Kruid af met wat zout, spaghetti kruiden en paprikapoeder. Voeg de tomatenstukjes, gezeefde tomaten en de ricotta toe en meng goed door elkaar. Laat het geheel nog even kort pruttelen. Verdeel de pasta en de saus over de borden en werk af met enkele blaadjes verse basilicum.