Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
300 gram kabeljauwfilets
100 gram gerookte zalmblokjes
200 gram zeekraal
1 eetlepel olijfolie
400 gram verse spinazie
15 gram verse dille
250 ml room light
150 geraspte geitenkaas
lasagnebladen
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Dep de kabeljauwfilets droog, bestrooi met peper en snijd in stukken van 2 cm. Meng met de zalmblokjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en laat de spinazie in delen in 5 min. slinken op laag vuur. Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg de room en dille toe aan de spinazie en laat 1 min. koken. Neem van het vuur en pureer met de staafmixer.
Bedek de ovenschaal met ⅓ van de spinazie-dillesaus, ⅓ van de lasagnebladen, ⅓ van de zeekraal en ⅓ van de kabeljauw. Maak zo nog 2 lagen. Bedek de laatste laag met geitenkaas. Bak de lasagne in de oven in ca. 45 min. gaar.
Serveertip: Bewaar wat zeekraal en garneer de lasagne vlak voor het serveren.