Start nu bij InfraLigne!
Fit en gezond aan de feesttafel
100 g ongekookte bruine rijst
Olijfolie
1 kleine ui
2 teentjes look
1/2 bloemkool
2 middelgrootte wortelen, geschild en gesneden
1 grote paprika, gesneden
100 ml kokosmelk (blik)
Peper, zout, paprikapoeder, currypoeder, kurkuma, pili-pili
Kook de bruine rijst gaar
Fruit de ui en de look in een pot met olie
Snij de bloemkool in roosjes en voeg toe aan de pot
Voeg een scheutje water toe en doe het deksel erop zodat de roosjes gaar worden
Voeg de wortels toe als de bloemkool bijna gaar is
Voeg daarna ook de paprika toe
Kruid voldoende af met peper, zout, paprikapoeder, currypoeder, kurkuma en pili-pili
Zet het deksel erop en voeg eventueel nog wat water toe zodat de groenten kunnen garen
Voeg dan de kokosmelk toe
Laat ongeveer 15 min sudderen
Kruid op het einde nog wat bij