Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
750 g kalfsschouder
400 g tomaten
1 courgette
200 g kleine champignons
2 uien
1 teen knoflook
1 klein kruidenbuiltje
10 cl witte wijn
1 theelepel tomatenpuree
30 cl kalfsbouillon
2 el olijfolie
zout en peper
Verhit de olijfolie in een grote pan. Doe zout en peper op het vlees en bak het dan ongeveer 20 minuten. Schil en hak de uien en knoflook fijn. Voeg ze toe aan het vlees en laat 10 minuten mee bakken, af en toe roeren. Voeg het kruidenbuiltje, de wijn, de tomatenpuree, de verse tomaten in plakjes, de courgette in kleine blokjes en de kalfsbouillon toe.
Dek af en laat 1 uur sudderen.
Voeg de eerder gewassen en gesneden champignons toe. Laat nog eens 30 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout en serveer warm.
Tip:
Personaliseer dit recept door olijven, paprika’s, wortels,… naar smaak toe te voegen!