Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
400 gram rundstoofvlees
Een snuifje peper
2 eetlepels Becel light margarine
2 eetlepels tomatenpuree
Een snuifje tijm
2 uien
4 stengels bleekselderij
2 wortels
2 pastinaken
Stuk koolraap
Stuk knolselderij
8 zoete aardappelen
Bestrooi het rundstoofvlees met peper.
Bak het vlees met de Becel light margarine aan alle kanten bruin.
Bak de tomatenpuree kort mee.
Voeg 200 ml warm water en tijm toe en stoof het vlees 1 uur lang
Maak de groenten schoon. Versnipper de uien. Snijd de bleekselderij in boogjes, de wortels pastinaak in plakken en de koolraap en koolselderij in blokken.
Voeg vervolgens de groenten bij het vlees en stoof het geheel nog eens 20 minuten gaar.
Schil de zoete aardappelen. Kook de zoete aardappelen gaar in kokend water ca 20 minuten. Voeg de aardappelen vervolgens toe bij de stoofpot.48