Start nu bij InfraLigne!
Fit en gezond aan de feesttafel
Olijfolie
1 ui
1 rode paprika
300g kipfilet(gemarineerd)
½ourgette
250 gram quinoa
4 eetlepels sojasaus
200 ml. water
2 teentjes knoflook
1 lente uitje
handje noten
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.
Snijd de ui en paprika in reepjes en de kipfilet en courgette in kleine stukjes.
Doe de ongekookte quinoa in de ovenschaal en leg de gesneden ui, paprika, courgette en kip erop.
Maak de saus klaar door de sojasaus, gemberpoeder en wat water met elkaar te mengen. Pers de knoflook hierin uit of snijd de knoflook fijn en voeg hieraan toe. Roer goed door elkaar en schenk de saus over de ingrediënten in de ovenschaal.
Zet de schaal 40 minuten in de oven. Snijd de lente ui ondertussen in kleine stukjes. Serveer met noten en de lente ui.