Speciale actie!
Doe mee aan Kamp fit, nu met € 60 korting tem. 14 oktober!
1 theelepel olijfolie
1 ui
1 teentje look
½ kop linzen
2 kopjes light groentenbouillon
4 rode paprika’s
1 granny smith appel
2 theelepels gedroogde basilicum
¼ kop witte wijn
400 gram tomatenstukjes uit blik
30 gram cheddar kaas
30 gram versnipperde Parmezaan
Zout en peper om op smaak te brengen
Verwarm de oven voor op 250 °C.
Verhit de olijfolie in een pan en voeg de gesnipperde ui en fijngesneden knoflook toe. Stoof tot ui glazig is. Voeg de linzen en bouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat 25 minuten sudderen. Voeg de in stukjes gesneden en ontpitte paprika’s, de geschilde en in stukjes gesneden appel, witte wijn en tomatenstukjes toe en meng goed.
Doe het mengsel in een ovenbestendige schaal en strooi de kaas er bovenop. Bak het geheel in de oven gedurende 40 minuten. Serveer onmiddellijk.
TIP: de resterende porties kunnen individueel ingevroren worden.