Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Hello beach! Here we come! Gratis: intake-gesprek, bodyscan & 3 gratis oefensessies Actie geldig tot en met 13 juni
nagerecht eindejaarsmenu
Category: Dessert

Nagerecht eindejaarsmenu 2018: Chocolademousse

Ingrediënten

180g melkchocolade
4 eieren
4 afgestreken eetlepels poedersuiker

Bereidingswijze

Scheid het eiwit en de dooiers. Klop het eiwit heel stijf en zet even in de koelkast.

Klop de dooiers en de poedersuiker tot het mengsel lichtgeel ziet.

Laat de chocolade smelten. Voeg hier het eigeelmengsel aan toe en roer onder elkaar. Spatel dan het opgeklopte eiwit onder het chocolademengsel.

Verdeel over 16 kleine potjes en laat een dagje opstijven in de frigo.

Recept van Infraligne Aarschot

Smakelijk!