Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

koekjes

KOEKJES

Ingrediënten

rijpe bananen
 - 2 
havermout
 - 180 
pindakaas 100%
 - 120 
kaneel
 - 1 
eetl 
honing
 - 2 
eetl 
chocolade druppels
 - 80 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C.
Prak ondertussen de bananen plat.
Voeg de pindakaas, havermout, kaneel, honing en chocolade druppels toe en meng alles door elkaar.
Kneed het mengsel tot bolletjes en leg deze op bakpapier op een bakplaat. Duw plat met je hand tot de vorm van een ronde koek.
Plaats + / - 10 minuten in de oven.
TIP: Bewaar max. 1 week in en afgesloten doos.

Smakelijk!